Редактор: e-mail: снимка: Фейсбук/Вярвам и се надявам, че никой управляващ в близко бъдеще

...
Редактор: e-mail: снимка: Фейсбук/Вярвам и се надявам, че никой управляващ в близко бъдеще
Коментари Харесай

Хазарта в нов пост: Никой управляващ не трябва да си позволява израз като „не сте ни приоритет“ към която и да е част от народа

Редактор: 

e-mail: 

фотография: Фейсбук/

Вярвам и се надявам, че никой ръководещ в близко бъдеще не би си разрешил израз като „ не сте ни приоритет “ към която и да е част от нашия народ. Това разяснява в нова обява във Facebook рапърът Ицо Хазарта. Той благодари на всички, които са му оказали поддръжка след скорошните му рецензии към здравния министър Костадин Ангелов.

Благодарен съм на хората, които схващат, че с думите си не моля към отваряне на заведенията, нито желая да обидя някого, написа Хазарта и добави: 

" Изказвам признателност и на персони като Илиана Раева – въпреки в тази ситуация да има друго от моето мнение, тя отбрани своята теза аргументирано и нито един път не си разреши да ме нападне или обиди.

От организация Пик ме назовават „ наглец “, „ нищоправец “, „ петно “ и „ кокаинов специалист “, а другите лъжци от ploshtadslaveikov ми приписват в никакъв случай неизричани от мен думи, вкарвайки ги даже в заглавия. Вероятно по този мотив би трябвало да им оказа помощ да дадат известни суми за щедрост.

Има моменти, в които изпитвам потребност да споделя позицията си. Извинявам се на хората, на които съм досадил с общественото си наличие през последните дни ".

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР